dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Akce

Nabitý volejbalový víkend

Vloženo: 2. 11. 2023
JKY U20 2.liga 8.10.23  _004.jpg

Mladší žáci U14

Kluci hrají 2.kolo Přeboru Prahy v sobotu 4.11. netradičně v nafukovací hale v areálu UNIP Arény, Kovanecká 27, Praha 9 a mají sraz v 12:15 hodin v dějišti turnaje.
V soutěži máme tři týmy, "A" družstvo (trenérka Dana) a "B" družstvo (trenérka Gabriela) hrají třetí ligu, "C" tým je tvořen našimi nejmladšími Dansporťáky a pod vedením trenéra Jana hraje 4.ligu.

Mladší žákyně U14

Druhé kolo Přeboru Prahy odehrají naše děvčata v sobotu 4.11. v tělocvičně Tatranu Střešovice, Sibeliova 368, Praha 6. Hrajeme 3.ligu a našimi soupeři jsou týmy Mikulova, Lvi Praha a domácí Střešovice. K prvnímu zápasu nastoupíme až v 10 hodin a tak sraz týmu s trenérkou Eliškou je v 9 hodin v místě konání turnaje.

Juniorky U22

V pokračování 1.ligy hrajeme v domácí hale GJK na Pohořelci v sobotu 4.11. další dvojutkání s Chlumcem nad Cidlinou, který je naším sousedem v tabulce a v případě vítězství se dostaneme před něj. Začátky zápasů jsou stanoveny na 10 a 14 hodin a tak sraz týmu s trenérem Kryštofem je v 9 hodin v šatně haly.

Kadeti U18

Třetí kolo Přeboru Prahy se hraje v sobotu 4.11. v tělocvičnách Sokola Bubeneč, Korunovační 29, Praha 7. V úvodních 2.kolech jsme vždy v zvítězili a tak chceme uspět i tentokrát. Náš "A" tým hraje ve skupině až druhý zápas a tak sraz s trenérem Jakubem mají kluci v 9 hodin.

Starší žáci U16

V sobotu 4.11. hrají kluci pod hlavičkou "B" týmu Přebor Prahy U18 v tělocvičnách Sokola Bubeneč, Korunovační 29, Praha 7. Zatím dokázali vždy vybojovat alespoň jedno vítězství a to je cílem i pro tento turnaj. S trenérkou Vendulou mají sraz v 8 hodin v šatně tlocvičen.
V neděli 5.11. hraje stejné družstvo druhý turnaj Přeboru Prahy U16 netradičně v nafukovací hale v areálu UNIP Arény, Kovanecká 27, Praha 9. Kluci postoupili do nejvyšší soutěže a jejich soupeři budou postupně Orion A, Prosek A, Lvi Praha A a Prosek B. Cílem je udžet se mezi elitou Prahy, což znamená minimálně 4.místo v turnaji.
Hrajeme od 10 hodin a tak sraz družstva s trenérem Tomášem je v 9 hodin v šatně nafukovací haly.

Junioři U20

Třetí kolo Přeboru Prahy je na pořadu v neděli 5.11. v tělocvičnách Sokola Bubeneč, Korunovační 29, Praha 7. Po klopýtnutí v minulém kole, kdy jsme neuspěli v semifinále a obsadili třetí místo, se chceme opět dostat na vítěznou vlnu a turnaj ovládnout. Hrajeme hned první zápas a tak sraz týmu s trenérem Jakubem je v 8 hodin v šatně tělocvičen.

Juniorky U20

Soupeřkami našich děvčat v pokračování 2.ligy U20 jsou v neděli 5.11. dívky z Turnova a hrajeme s nimi na domácí palubovce haly GJK na Pohořelci. Dvojutkání se ukuteční od 10 a 14 hodin a v případě úspěchu můžeme postoupit až na třetí příčku tabulky. Sraz týmu s trenérem Kryštofem je v 9 hodin v šatně haly.

Starší žákyně U16

Po složité kvalifikaci Přeboru Prahy, které se zúčastnilo rekordních 39 týmů, se odehraje teprve první kolo PP. Náš tým se kvalifikoval až do 6.ligy, což rozhodně neodpovídá kvalitě kádru. Cílem je tedy okamžitý postup o ligu výše, což znamená vítězství v turnaji. Hraje se v neděli 5.11. v tělocvičně Tatranu Střešovice, Sibeliova 368, Praha 6 a našimi soupeři jsou Střešovice B, Meteor B a Studio Sport. Hrajeme druhý zápas a tak sraz družstva s trenérkou Terezou je v 9 hodin v šatně tělocvičny.
dan

 
JKY U20 2.liga 8.10.23  _014.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009