dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Kadeti a junioři

Odměnou jen jeden set

Vloženo: 30. 1. 2018
JRI EX Č.B.9.12.2017  014.jpg

O uplynulém víkendu pokračovala juniorská extraliga dalšími čtyřmi zápasy. Náš tým jel na palubovku vedoucího týmu soutěže VK Příbram a hostil v domácí hale GJK libereckou Duklu, čekaly je tedy souboje s absolutní špičkou mládežnického volejbalu v ČR.
Náš tým v posledních dnech minulého týdne zdecimovaly zranění a nemoci: zraněný kotník nepustil do bojů Matěje Brože, horečky Matyho Kadlčíka a Jakuba Sohara, bolest kolen a zad Davida Janovského. V sobotu tak v Příbrami nastoupil ke své ligové premiéře Honza Medek (a nevedl si špatně) a k dispozici bylo jen 8 hráčů...
Na smeči tak ve své extraligové premiéře nastoupil Kryštof Hrubý, dále hrál Fanda Ujčík na univerzálu, Tomáš Balický na smeči, nahrával David Chadraba, blokovali Pepa Sýkora a Honza Medek. Libero obstaral Maty Frýdl a v poli pomáhal Fanda Volovecký. Kluci se snažili, bojovali, ale proti kolektivu VK Příbram jsme prostě neměli šanci. Středočeši nás přehráli ve všech herních činnostech a navíc nás trestali perfektním servisem.
Na nedělní zápasy s Duklou Liberec nás posílili David Hubata-Vacek a Vojta Prycl, naopak onemocněl Honza Medek.
S univerzálem Davidem jsme tak mohli nastoupit v osvědčené sestavě s Fandou Ujčíkem a Tomášem Balickým na smeči, Kryštofem Hrubým na náhře, blokovali Pepa Sýkora s Vojtou Pryclem, na liberu se vystřídali Maty Frýdl a Fanda Volovecký, v průbehu zápasů pomohl druhý nahrávač David Chadraba.
A bylo to znát. Dukle jsme byli vyrovnaným soupeřem a v prvním zápase dokonce srovnali stav setů na 1:1. Kluci předvedli velmi solidní výkon, podpořený bojovným polem a důrazem na síti. Chyb jsme však nakonec přece jen udělali víc a na vítězství v zápase jsme nedosáhli.
Snad se do dalších extraligových zápasů dáme zdravotně dohromady a o víkendu 24.-25.2. konečně první vítězství vybojujeme.
dan
P.S.: ve včerejším zápase Mistrovství Prahy mužů jsme ukořistili vítězství na palubovce Hostivaře, takže se snad blýská na lepší časy!!!

 
JRI EX Č.B.9.12.2017  030.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009