dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Kadeti a junioři

Závěrečná příprava na turnaj sezóny začala

Vloženo: 21. 3. 2017
JRI EX 8.10.2016  018.jpg

Už jen 14 dní zbývá do baráže o juniorskou extraligu, která se uskuteční 1. - 2. dubna ve Frýdku-Místku. V Beskydech se turnaje zúčastní vítězové prvních lig a dva týmy, které se umístily na 11. a 12. místě extraligy, tedy Beskydy a Dansport. Právo hrát extraligu v sezóně 2017/18 budou mít dva nejlepší týmy z tohoto turnaje.
Z prvních lig postupují družstva, které mají na soupiskách vždy tři extraligové hráče - Česká Lípa z Dukly Liberec, Česká Třebová z Ostravy a Znojmo z Brna a Velkého Meziříčí. Turnaj to tedy bude velmi těžký a bude záležet na každém setu.
Naši junioři a kadeti se společně připravují na tento turnaj sezóny a jen opravdu kolektivní a koncentrované výkony povedou k cíli, kterým je jednoznačně obhájení extraligové příslušnosti i na příští sezónu. Důležitou součástí přípravy je další zápas Mistrovství Prahy mužů s výborným týmem Kyje A, který sehrajeme v pátek 24.4. od 18 hodin na domácí palubovce haly GJK na Pohořelci.
Do plného tréninku se už po zranění zapojil také náš ústřední nahrávač Matěj Martinča a také ostatní v čele s kapitánem Kryštofem Humplem určitě udělají vše pro úspěch v baráži. Snad jsme si už vybrali všechnu smůlu, která nás v letošní sezóně provázela v nebývalé míře, a usměje se nás také paní Štěstěna. My jí však musíme jít naproti!
dan

 
JRI EX 8.10.2016  014.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009