dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Mladší žáci

Naši nejmladší Dansporťáci nezklamali

Vloženo: 16. 11. 2017
Mladší žáci 2017-18.jpg

V neděli 12.11. pokračoval druhým kolem Přebor Prahy mladšího žactva za účasti 22 týmů.
"A" tým, který nastoupil v sestavě Ondra Chvojka, Vašek Akrman a Lukáš Mrkvička obsadil v 1. lize 4. místo a udržel se mezi nejlepšími pěti týmy Prahy. Jejich výkony hodnotí trenér Jakub Jarošík:
"Druhý turnaj pražského přeboru mladších žáků nezastihl naše Áčko v optimální formě. Do prvního zápasu jsme vstoupili nekoncentrovaně a po zbytečných chybách a našem nejhorším výkonu v sezóně zaslouženě prohráli s Orionem A 0:2. Další zápas s Prosekem D jsme se dokázali probudit a zlepšenou hrou především na útoku vyhráli 2:0. Bohužel to bylo naše poslední vítězství v turnaji, jelikož proti družstvům Prosek A a ČZU A jsme i přes zlepšené výkony prohráli 0:2. Turnaj se nám jak výsledkově, tak herně příliš nepovedl, takže nám nezbývá nic jiného než se opět naplno vrhnout do treninku a pokusit se na dalším turnaji opět najet na vítěznou vlnu. Ještě bych rád vyzdvihl výkon Lukyho Mrkvičky, který exceloval v obraně na síti a každý zápas si připsal minimálně tři bloky."
"B" tým nenavázal na skvělé výkony z minulého kola, kdy dokonce útočil na postup mezi elitu a po čtyřech porážkách v sestavě Filip Musil, Petr Kubín a Filip Růžička sestupuje do 3. ligy.
"C" družstvo naopak neokusilo hořkost porážky a v sestavě Jan Ševčík, Tomáš Tatyrek, Šimon Růžička, Matyáš Král a Kryštof Pommer postoupilo o ligu výše.
"D" tým tvořený našimi benjamínky se činil a s bilancí jednoho vítězství 2:0 a porážkami 1:2 a 0:2 rozhodně nezklamal. Tým tvořili hráči Mateo Castiliego, Matyáš Vojan, Jakub Jelínek, Theo Franc a Vašek Horák.
Další kolo Přeboru Prahy čeká naše borce v neděli 17. prosince.
dan

 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009