dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Mladší žáci

Výborné výkony i výsledky

Vloženo: 25. 9. 2017
Ml.žci PP 23.6.2017  001.jpg

Odložená kvalifikace Přeboru Prahy mladších žáků se uskutečnila v sobotu 23. září v tělocvičnách ZŠ Brdičkova na Lužinách. Naši nejmladší Dansporťáci se v konkurenci 22 týmů rozhodně neztratili.
Více o turnaji trenér Jakub Jarošík:

Družstvo A

Kluci od prvního balónu ukazovali, že od posledního turnaje odvedli v tréninku velký kus práce, neboť všem svým soupeřům nedali sebemenší šanci. Přehrávali je především výborným servisem, na kterém zářil především Ondra Chvojka, a když se k tomu přidala i bojovnost v poli a klid a přesnost v útoku, byly z toho tři výhry 2:0 a kvalifikování se do 1.ligy.
Sestava: Akrman, Chvojka, Mrkvička

Družstvo B

Byť se naše Béčko nesešlo v optimální sestavě, odvedli všichni hráči, kteří se dostali na hřiště poctivou práci a až na jedno zaváhání si se všemi soupeři poradili. Opět musím kluky pochválit za skvělý servis, kterým často až deptali své protivníky. Dvě výhry klukům vynesly možnost startovat ve 2.lize.
Sestava: Růžička, Bek, Kubín, Ševčík

Družstvo C

Družstvo C asi nejvíce doplatilo na nepříznivý los, kdy se ve skupině C utkalo se třemi týmy, jejichž hráči nás převyšovali téměř ve všech herních činostech. Kluci však bojovali o každý balón a nevzdávali se, ani za často velmi nepříznivých stavů.
Sestava : Král, Rozov, Majer, Tatyrek

Družstvo D

Turnaje se zúčastnili i naši benjamínci, pro které to byly premiérové zápasy v kategorii mladších žáků. I přesto, že kluci nastupovali proti výrazně fyzicky vyspělejším soupeřům, nezalekli se jich a bojovali vždy až do posledního balonu. Odměnou jim byl jeden vyhraný set, a to je dělili pouhé 2 body v tie-breaku od vítězství v celém zápase!!! Věřím, že nasbírané zkušenosti spolu s tréninkovou pílí posunou kluky zase o krůček dál a na dalším turnaji se již budeme moci radovat z premiérového vítězství.
Fota jsou ze sobotního turnaje.
Jakub Jarošík, trenér týmů

 
Ml.žci PP 23.6.2017  002.jpg Ml.žci PP 23.6.2017  003.jpg Ml.žci PP 23.6.2017  004.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009