dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Mladší žáci

Rozpačitá vystoupení našich nejmladších

Vloženo: 17. 1. 2017
Ml.žci 15.1.2017.jpg

Nedělní 4. kolo Přeboru Prahy mladších žáků nám příliš nevyšlo.
"A" tým byl citelně oslaben neúčastí Vojty Prycla a Šimona Melichárka a tak v nejvyšší soutěži Prahy bohužel nevyhrál ani jeden zápas a sestoupil do druhé ligy.
"B" tým se jen udržel ve čtvrté lize, což rozhodně nelze považovat za úspěch.
Nejvíce potěšil "C" tým, který zabojoval a udržel třetí ligu. Více k jeho výkonům trenér Jakub Jarošík:
"Náš první turnaj ve třetí výkonnostní skupině jsme začali bojácným výkonem proti ČZU D. Prohra 0:2 však byla až příliš krutá a nevypovídá o předvedené hře. Do druhého zápasu proti ČZU E jsme vstoupili zlepseným výkonem především na servisu, kde zářil Ondra Chvojka. Na výhru v prvním setu jsme však nedokázali navázat s druhý set prohráli. V tie-breaku jsme se však opět vrátili ke své hře a nedali soupeři šanci. Další zápas nás čekal Orion B, který nás první set přehrál bez větších problémů. Druhý set jsme přidali na hře v poli s přestali chybovat a rázem z toho byl další získaný set. Tie-break nám však tentokrát nevyšel a my jej prohráli 12:15. Poslení zápas proti Proseku jsme bojovali, avšak soupeř vyrobil vždy o pár chyb méně a to rozhodlo. I přes prohru jsme se nakonec mohli radovat, neboť jsme se ve třetí skupině udrželi i pro další kolo. Sestava: Chvojka Ondra, Klimeš Ondra, Vylita Tadeáš, Tretiník Andrej."
"D" tým, tvořený našimi benjamínky, tentokrát pod vedením trenérky Nikoly Pětíkové neuhrál ani set, ale Nikola kluky chválí za bojovnost a chuť do hry.
dan

 
Ml.zci 2.10.2016 005.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009