dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Starší žáci

Jedno vítězství nás mezi elitou Prahy neudrželo

Vloženo: 16. 11. 2017
ST. žci PP 11.11.2017 001.jpg

Po velmi dobrých výkonech v Českém poháru naši starší žáci v sobotu v tělocvičnách ZŠ Brdičkova na Lužinách v odloženém prvním kole Přeboru Prahy neuspěli podle našich (i svých) představ.
Kluci se snažili, chyběla však předevší stabilita na příjmu podání a tak jsme se k útoku dostávali z těžkých nahrávek nebo vůbec. Navíc chybělo nasazení ze zápasů Českého poháru a na "profesorský" volejbal rozhodně nemáme.
Přitom se do základní sestavy vrátil po zranění nahrávač Matouš Feit a nevedl si špatně. Našeho nejlepšího hráče a kapitána týmu Vojtu Prycla limitovalo zranění zápěstí a bolavá kolena (pevně věřím, že se do extraligy kadetů 25. - 26. listopadu v Novém Jičíně dá dohromady), přesto však se sebezapřením odehrál zápasy velmi dobře.
Ostatní borci Tadeáš Vylita, Šimon Melichárek, Honza Hořejší, Filip Král, Ondra Chvojka, Ondra Kolár a Ondra Klimeš střídali výborné zákroky s podprůměrnými a to na víc než jedno vítězství s Kladnem nestačilo. Navíc jsme nezvládli dobře rozehraný set s Prosekem (23:21), který by nás mezi nejlepší šestkou Prahy udržel, a výsledkem je sestup do druhé ligy. Nutno však podotknout, že máme zdaleka nejmladší tým v soutěži a tak perspektiva družstva je více než dobrá. Kluci na trénincích pilně makají a tak po vylepšení především příjmu podání určitě přijde i výsledkové zlepšení.
Reparát budeme skládat již 9.-10. prosince na Českém poháru v Českých Budějovicích a o týden později 16. prosince ve druhém kole Přeboru Prahy.
dan

 
ST. žci PP 11.11.2017 002.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009