dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Starší žáci

Ohlédnutí za Českým pohárem žáků

Vloženo: 21. 3. 2017
ST.žáci 14.1.2017 006.jpg

Patnáctým místem v závěrečném turnaji Českého poháru v Hradci Králové se naši starší žáci rozloučili s jeho letošním ročníkem. Celkově jsme v seriálu turnajů ČP 2016/17 obsadili 18. příčku a výkony, které naši borci pod vedením trenéra Kryštofa Kotěšovského předváděli, byly velmi solidní. Ostatně hráči tohoto družstva David Hubata-Vacek, Artík Gorbunov, Arthur Bell i Nathan Levin již byli i členy úspěšného extraligového kadetského týmu, který v premiérové sezóně obsadil lichotivou 12. příčku z 20. zúčastněných týmů z celé ČR.
Kluky teď čeká semifinále MČR žactva, kam se probojovali díky stříbrnému umístění v Přeboru Prahy. Naše skupina se hraje ve Svitavách v sobotu 1. dubna a tři nejlepší týmy postoupí do finále MČR, které se hraje koncem dubna.
Našimi soupeři budou postupně domácí Svitavy, Kladno, Beskydy a Hradec Králové. Pokud naši borci nepoleví v tréninzích a budou hrát v plné setavě, pevně věřím, že je postup nemine. Teď je však ještě čeká tvrdá příprava pod vedením trenéra Kryštofa.
dan

 
ST.žáci 14.1.2017 007.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009