dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Starší žáci

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti

Vloženo: 17. 10. 2018
St.žci ČP 13.10.2018 002.jpg

V sobotu a v neděli 13-14.10. 2018 jsme se zúčastnili kvalifikace Českého poháru v Hradci Králové. Jeli jsme v sestavě Tadeáš Vylita, Vašek Akrman, Matouš Feit, Lukáš Mrkvička, Šimon Melichárek, Honza Hořejší, Ondra Chvojka a Filip Musil.
Ve skupině jsme měli Plzen, Č. Budějovice B a Duklu Liberec, s kterou jsme celý turnaj  zahájili.
Po velmi dobrém výkonu s favoritem skupiny, jsme úvodní zápas vyhráli 2:0. Následovalo utkání s Plzní, kde po prvním vyhraném setu 25:2 nastalo trošku uspokojení. Nicméně druhý set jsme v koncovce zvládli a vyhráli 2:0. K třetímu utkání ve skupině proti záložnímu týmu Č. Budějovic, jsme již přistoupili zodpovědně a zvítězili 2:0.
Už po třech zápasech jsem věděl, že máme zajištěnou účast v první osmičce pro pokračování Českého poháru, což je velký úspěch.
V neděli jsme začali boj o 1. až 6. místo v zápase proti Českému Krumlovu. Začali jsme bez Matouše, který měl žaludeční problémy a první set prohráli. Když ale Matouš viděl, jak se zápas vyvíjí, nastoupil se sebezapřením do druhého setu a značnou měrou pomohl k tomu, že jsme utkání srovnali. Tie-break byl vyrovnaný, ale bohužel jsme ho v koncovce prohráli. Škoda, 1:2.
V posledních dvou zápasech proti Nymburku a Kladnu už to nebylo ono. Začali nám odcházet nohy a hra začala být nepřesná. Dvě prohry 0:2 trochu kazí dojem z celého víkendu. Alespon víme, v čem se máme zlepšit.
Nicméně celkové 6. místo - skvělý výsledek a velká gratulace.
Slovo na závěr - nevynechávat tréninky, chodit na zápasy, poslouchat trenéry a výsledek dostaví.
Ondra Dlouhý, trenér týmu

 
St_zci.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009