dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Starší žákyně

Kvalifikace nevyšla úplně podle představ

Vloženo: 18. 9. 2017
Dřevěnice 2017 020.jpg

V neděli 17.9. se na Orionu konala kvalifikace do Přeboru Prahy starších žákyň.
Skupinu jsme neměli vůbec jednoduchou. První zápas holky sehrály s Tatranem Střešovice. Bohužel jsme předvedli poněkud ustrašený výkon. Hodně jsme kazili, a to jak podání, tak i v mezihře. Tatran pro nás byl rovnocenným soupeřem, ale chyb jsme udělali opravdu mnoho, proto jsme se z vítězství neradovali.
Druhý zápas byl úplně jiný. Holky předvedly velice dobrý výkon. Přinutili jsme Slavii A k chybám a naopak my se jich vyvarovaly. Jasně jsme tedy vyhráli.
Studio Sport dominovalo celé skupině. Mají vysoké hráčky, které jsou technicky dobře vybaveny. Dansport však nastoupil tak, že Studio bylo zaskočeno a začalo chybovat. Velice vyrovnaný první set bohužel skončil naší prohrou, jako nakonec i druhý set. Ale náš výkon byl velice dobrý a rozhodovalo jen několik nepřesností z naší strany.
Další utkání jsme sehráli se Slavii B o postup do třetí ligy. Velice dobře zvládnutý první set jsme ovšem nepotvrdili v setu druhém a následně prohráli v tiebreaku 13:15. Slavie by pro nás neměla být příliš soupeřem, ale neudrželi jsme výkonnost a hlavně koncentraci. Na obranu holek musím říct, že jich bylo jen osm. Zastihly nás opět nemoci, ale tak už to bývá.
Budeme tedy muset stoupat ze spodních příček tabulky, ale já věřím, že výkonnost poroste.
Tereza Mezuliánková, trenérka týmu

 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009