dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Starší žákyně

Naše děvčata senzačně ovládla 1. turnaj Českého poháru

Vloženo: 21. 10. 2019
St.žky ČP 20.10 (1).jpg

Holky podaly skvělé výkony, prodaly svoji formu a postoupily do druhé sedmičky v Čechách. V sobotu jsme vyhráli 4 zápasy, z toho 3x jsme byli úspěšnější až ve zkrácené hře. V neděli jsme pak zvládli rozhodující souboje proti Střešovicím a Českému Krumlovu. Postoupili jsme tedy z 1. místa se 14 body (2x 2:0, 4x 2:1). Holky téměř v každém zápase lépe zvládaly koncovky než soupeřky a zaslouženě tak postoupily!
Sestava sobota:
Agi Urbánková, Domča Buchnarová, Julča Hachulská, Niky Pancnerová, Kačka Kuklová, Sára Dvořáková, Terka Střihavková, Šárka Svobodová, Dorka Zachová, Kája Burešová a Kája Prchlíková.
Sestava neděle:
Jasmín Heyrovská, Sára Dvořáková, Niky Pancnerová, Nelča Aronová, Šárka Svobodová, Terka Střihavková, Emča Srbová, Domča Buchnarová, Agi Urbánková, Kačka Kuklová, Anička Hrabáková a Terka Králová.
Už 3.11. (těsně po soustředění v Kostelci) nás čeká velká výzva - 1. liga Přeboru Prahy.  V cestě nám budou stát velmi silné týmy z Olympu a Orionu. Pokusíme se prodloužit naší vítěznou šňůru, která čítá již 10 vyhraných zápasů v řadě. Naším primárním cílem však bude udržení nejvyšší soutěže.
Vendula Szlauerová a Kryštof Hrubý, trenéři týmu

 
St.žky ČP 20.10 (2).jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009