dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Starší žákyně

Oslabený tým nezklamal

Vloženo: 17. 1. 2019
St.žky PP 2.12.2018 027.jpg

Starší žákyně odehrály další kolo přeboru Prahy v neděli 13.1.2019, které se uskutečnilo v tělocvičnách ZŠ Brdičkova na Lužinách.
Zde je hodnocení turnaje jejich trenérkou Terezou Mezuliánkovou:
"Čekaly nás zápasy druhé ligy postupně s Olympem A, Meteorem A a Olympem E. Všechny týmy jsou stabilně dobře hrající a proto udržení druhé ligy nebyl rozhodně lehký úkol. Navíc se nám bohužel nevyhnuly absence hráček z důvodu zranění nebo nemoci.
První zápas holky bojovaly, ale náš výkon na soupeře nestačil. Soupeř se prosadil lepší úspěšností v zakončení a přehrál nás.
Druhý zápas rozhodla až těsná prohra v tie-breaku. První set jsme jasně vyhráli, v setu druhém jsme ale bohužel soupeře pustili do hry a Meteor toho využil i ve třetím rozhodujícím setu.
Třetí zápas jsme zdolali soupeře hlavně kolektivní hrou, dobrou náladou a skvělým přístupem. Děvčata se dokázala navzájem podpořit. Soupeř, na rozdíl od nás, takový výkon nepodal, dokonce trenér Olympu dost nevybíravým chováním ovlivňoval rozhodčího i průběh zápasu. I proto jsme rádi, že zápas dopadl v náš prospěch. Musím holky velice pochválit za jejich přístup a poděkovat jim za skvělé výkony. Druhou ligu jsme udrželi i přes nepříznivou situaci. Velké díky patří také fanouškům z řad klučičích Dansporťáků, kteří nás hnali dopředu."

 
St.žky PP 2.12.2018 018.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009