dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Starší žákyně

Starší žákyně v kvalifikaci PP uspěly

Vloženo: 16. 9. 2019
St.zky kval.PP 15.9.19 _004.jpg

Naše děvčata na kvalifikaci Přeboru Prahy v neděli zahrála velmi dobře, A tým dosáhl na druhou nejvyšší soutěž, B družstvo, tvořené převážně mladšími žákyněmi, bude získávat zkušenosti v sedmé lize.

Trenér A týmu Kryštof Hrubý zhodnotil vystoupení svého družstva takto:
"Ve skupině D nás nejprve čekal rozřazovací zápas, který jsme snadno zvládli proti Vršovicím, a postoupili tak do lepší tříčlenné skupiny. Zde jsme se měli utkat s favoritem z Orionu A a Olympem D. Tyto dva celky nejprve čekal vzájemný souboj, ve kterém si po odvráceném mečbolu připsal Orion 2 body do tabulky. Poražený Olymp byl naším dalším soupeřem. Na začátku setu se projevila únava na hráčkách Olympu, my toho patřičně využili a set dotáhli do vítězného konce. Do druhého setu již Olymp vstoupil jako v zápase proti Orionu a dostal se do vedení 14:11. Poté přišla z lavičky Kája Prchlíková na servis a 14 body v řadě pomohla k velkému vítězství našeho týmu! Výhrou 2:0 jsme si zajistili minimálně 2. místo ve skupině. Dále jsme prohráli s Orionem A 0:2 a poté i s Olympem B 0:2 o postup do 1. ligy. Obě utkání se vezla v podobném duchu. Soupeřky si po celou dobu hlídaly mírné vedení, které v poklidu dotáhly až do konce. Musím však podotknout, že jsme v obou zápasech podali nadstandardní výkony, avšak Orion A i Olymp B jsou zatím o třídu výše a budou patřit k nejlepším v letošním PP.
Sestava: Anička Hrabáková, Kačka Kuklová, Terka Králová, Emča Srbová, Šárka Svobodová, Terka Střihavková, Niky Pancnerová, Agi Urbánková, Julča Štěpánková, Nela Aronová, Johanka Čiháková a Kája Prchlíková.
Nejvíce je potřeba do dalších zápasů zapracovat na nahrávce z pole a také na obraně (zejména pole po nadražených míčích). Dnes se naopak dařil útok i blok.
Opět musím pochválit všech 12 přítomných hráček. Za hráčku našeho týmu volím Šárku Svobodovou a velmi mě překvapila Terka Střihavková.
Chci poděkovat také za asistenci Tádovi Vylitovi a Vaškovi Akrmanovi".
Kryštof Hrubý, trenér A týmu

 
St.zky kval.PP 15.9.19 _001.jpg St.zky kval.PP 15.9.19 _002.jpg St.zky kval.PP 15.9.19 _003.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009