dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Starší žákyně

Stříbro z Mělníku bez jediné porážky!

Vloženo: 4. 6. 2018
St.žky Mělník 3.6..2018 001.jpg

Naše starší žačky se uplynulou neděli zúčastnily kvalitně obsazeného turnaje v Mělníku a pod vedením trenéra Kryštofa Hrubého zahrály skvěle.
Více v komentáři trenéra Kryštofa:
"V naší čtyřčlenné skupině jsme dvakrát vyhráli a jednou remizovali (avšak s horším skóre), konkrétně s Nymburkem. Tyto výsledky znamenaly, že jsme postoupili do lepší skupiny. Zmíněná remíza se právě počítala i do čtyřčlenné finálové skupiny. V dalším zápase ve velkém vedru na centrálním kurtu proti domácímu Mělníku jsme od začátku ztráceli, nicméně vyšla nám koncovka a my vedli 1:0. Druhý set však byla z naší strany doslova tragédie, prakticky jsme nepřijali servis a jasně domácím podlehli. Ale další bod do tabulky byl důležitý v boji o některou z medailí. A protože jsme ovládli poslední zápas s jihočeským Táborem, bylo jasné, že nám medaile už nemůže utéct. Holky byly přesvědčené o třetím místě, avšak já tušil, že existuje teoretická naděje i na druhou příčku. K tomu musel Mělník jasně porazit Nymburk. Nakonec se tato představa stala skutečností a až na samotném vyhlášení se holky dozvěděly o stříbrném umístění. Myslím, že stříbro bylo naprosto zasloužené. Navíc, když jsme ani jednou neprohráli!"
Sestava: Eliška Zimová (náhra), Johy Perglerová (blok), Kačka Vašků (blok), Kačka Vávrová (smeč), Ámi Průchová (účko, smeč), Klárka Knapová (smeč, účko) a Anička Hobzová (smeč).
Fota jsou z povedného turnaje.
dan

 
St.žky Mělník 3.6..2018 002.jpg St.žky Mělník 3.6..2018 003.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009