dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Kadeti a junioři

Špatné výkony i výsledky

Vloženo: 28. 2. 2024
JRI U22 1.liga 8.10.23  _013.jpg

Minulý víkend se našim juniorům mimořádně nevyvedl. Ze čtyř pražských prvoligových derby s Orionem a Meteorem jsme dokázali uspět 3:2 jen s posledním celkem tabulky Meteorem a v ostatních třech zápasech jsme nezískali ani set. S Meteorem jsme dokonce poprvé v lize prohráli a hned 0:3.
Podle trenéra Jakuba byly největší problémy s příjmem plachtícího podání, špatnou hrou v poli, celkovou nesoustředěností týmu a mimo jiné i s nedostatečnou rozcvičkou před zápasy. Částečnou omluvou je v neděli výpadek blokařů Tomáše a Viléma (nemoc) a nahrávače Tadeáše (lyžařský kurz), kterého Vojta po třítýdenní absenci nedokázal nahradit.
Jedinou cestou, jak zlepšit výkonnost, je podle mého názoru návrat k častějšímu nácviku jednotlivých herních činností (tzv. drilu), který není mezi hráči příliš oblíben, ale bez něho se s lepšími výsledky můžeme rozloučit. My musíme dokonale ovládat míč a ne naopak!
Do dalších prvoligových zápasů máme ještě necelý měsíc (23.3. doma s Plzní a 24.3. na Odolce), a tak pevně věřím, že v nich již bude vidět zlepšení výkonů i výsledků.
Dan Dvořák a Jakub Sohar, trenéři týmu




 
JRI U22 1.liga 8.10.23  _005.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009