dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Kadetky a juniorky

Dansport - Kralupy 1:3 a 0:3

Vloženo: 9. 12. 2021
JKY 1.liga 4.12.2021_001.jpg

Po čtrnácti dnech nás v lize opět čekaly Kralupy. V úvodu zápasu se nám velmi dařilo, drželi jsme krok se soupeřkami až do stavu 18:18. Pak se však ukázaly kvality Kralup - 20:25. Celkově se vstup do utkání velmi povedl. Holky přijímaly nadstandartně, Aničce se povedlo více rozhazovat hru a na útoku byly holky téměř bezchybné. To samé platilo i o druhé sadě.Holky odehrály jednoznačně nejlepší sadu v sezóně a nakonec jsme vyhráli - 25:19. Od té chvíle se však naše hra zhroutila. Kralupy začaly ještě lépe podávat a my si nevěděli rady s příjmem. Prohráli jsme 1:3. Ve druhém zápase jsme bohužel navázali na poslední dva sety, a Kralupy tak zaslouženě s přehledem vyhráli 3:0. Vítězný set je však úspěchem, neboť jsme jediným týmem (kromě suverénního Jablonce), který sebral středočeskému celku set. Navíc tento set se může jevit jako klíčový v konečné tabulce, kde je naším hlavním protivníkem v boji o 4. místo Jirkov. S tím jsme do této chvíle měli stejný počet bodů i totožný poměr setů.
Proti takto silnému soupeři jsme si v úvodním zápase připsali 14 es zásluhou zejména Aničky, Áni a Šárky. Na příjmu se celkově nejvíce dařilo kapitánce Róze, v útoku Johy, na bloku tradičně Šárce a v poli zahrála výborně Emča.
Sestava: Karla Burešová, Kristýna Novotná, Anna Hrabáková, Kristýna Rybová, Klára Knapová, Anna Koštejnová, Rozálie Kačírková ('C'), Natálie Pacltová, Amélie Průchová, Johana Perglerová, Ema Srbová, Šárka Svobodová, Adéla Štěpánková

Nejlepší hráčka: Šárka Svobodová

Největší překvapení: Johy Perglerová

Kryštof Hrubý, trenér týmu

 
JKY 1.liga 4.12.2021_002.jpg JKY 1.liga 4.12.2021_003.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009