dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Kadetky a juniorky

Ladění formy na závěr ligových bojů

Vloženo: 6. 2. 2024
JKY U22 a KKY U18 _001.jpg

V posledních týdnech holky odehrály tři přátelská utkání proti nejlepším celkům příslušných lig.
Ve čtvrtek 25.1. jsme nastoupili do prvního přátelského zápasu proti Slavii Praha na její půdě. Tento tým v této sezóně doposud prohrál pouze dvě utkání. I když jsme prohráli 1:3, holky zahrály velmi dobře a téměř všechny sady dospěly do koncovek. Slabší byla komunikace nebo útok, naopak dařil se servis či blok.
Sestava: Michaela Hrabáková, Kristýna Novotná, Alžběta Mohaplová, Dominika Kašparová, Marie Akrmanová, Linda Buchnarová, Michaela Buchnarová, Ema Srbová, Veronika Bryndová a Anna Vaňková.
V úterý 30.1. dostala prostor kategorie U18, ve které nastupujeme v pražském přeboru. Jednalo se o další venkovní utkání, tentokrát na hřišti Meteoru Praha, který hraje ligovou soutěž. Rozdíl byl značný, nicméně pro holky to byla dobrá zkušenost.
Sestava: Emma Hanusová, Alžběta Mohaplová, Kateřina Kubínová, Kristina Kapeliukhivska, Linda Buchnarová, Michaela Buchnarová, Tereza Robková, Kristýna Hořejší, Anna Vaňková a Marie Akrmanová.
Poslední přátelský zápas se konal 31.1. v našem domácím prostředí. Vyzvali jsme opět jednoho z nejsilnějších druholigových týmů kategorie U20 - Meteor Praha. Sehráli jsme tři sady. Bohužel ve všech jsme měli výpadek a navíc soupeř nás jasně přehrával zejména na servisu. Sice jsme tedy prohráli, ale jednalo se o pohledné utkání, které bylo prospěšné pro obě strany.
Sestava: Michaela Hrabáková, Karla Burešová, Veronika Adler, Lada Skleničková, Anna Panáčková, Marie Akrmanová, Eliška Bailová, Alžběta Mohaplová, Dominika Buchnarová, Andrea Paurová, Kristýna Novotná a Dominika Kašparová.
Hlavním cílem této série přátelských utkání bylo, aby dostaly holky, které nastupují v obou ligách méně, více prostoru. Dále také proto, abychom nevypadli ze zápasové rytmu, protože v únoru hrajeme pouze jeden zápas.

Kryštof Hrubý

 
JKY U22 a KKY U18 _002.jpg JKY U22 a KKY U18 _003.jpg JKY U22 a KKY U18 _004.jpg JKY U22 a KKY U18 _005.jpg JKY U22 a KKY U18 _006.jpg JKY U22 a KKY U18 _007.jpg JKY U22 a KKY U18 _008.jpg JKY U22 a KKY U18 _009.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009