dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Kadetky a juniorky

První body v roce 2023

Vloženo: 11. 1. 2023
Juniorky 7.1.2023.jpg

Teplice - Dansport 2:3 a 3:0

Poprvé od úvodního kola jsme se sešli v silné sestavě, ačkoliv stále na marodce figuruje nejzkušenější hráčka Áďa Štěpánková a do letošní sezóny již nezasáhne jedna z opor týmu Emča Srbová. V Teplicích jsme sehráli dva vyrovnané zápasy, a odvezli si tak dva cenné body. V prvním zápase sice holky prohrávaly již 0:2 na sety a 21:23 ve třetí sadě, ale od té doby byly jasně lepším týmem, a zaslouženě jsme tak mohli slavit vítězství 3:2. Ve druhém utkání jsme domácím podlehli 0:3. Nepovedl se pouze závěrečný set, jinak jsme opět byli vyrovnaným soupeřem.
Jsem moc rád, že se tým dává dohromady. Holky musím strašně pochválit za všechny herní činnosti, za nasazení, bojovnost a celkově za předvedenou hru. Speciálně blokařky Míšu a Šárku za výborné příjmy a Aničku Hrabákovou za opětovné vnesení pohody a jistoty do týmu. Ukázali jsme, že v plné sestavě můžeme trápit i celky z přední části tabulky. Jen doufám, že to vydrží. V posledním kole hrajeme na půdě Orionu, který vede ligu, tak uvidíme, zda získáme nějaký set.
Pár statistik: servis - Maruška (5/1), příjem - Míša (9/1), útok - Pany (18/2), blok - Šárka (7), body - Maruška a Šárka (obě 22)
Sestava: Maruška Akrmanová, Míša Hrabáková, Anička Panáčková, Anička Hrabáková, Lada Skleničková, Vali Bizzuto, Agi Urbánková, Verča Bryndová, Olinka Škodová a Šárka Svobodová.
Nejlepší hráčka: Maruška - v důležitých pasážích skvěle zahrála v poli, dobře přijímala, útočila a zejména podávala a celkově předvedla svůj nejlepší výkon v sezóně.
Největší překvapení: Vali - poprvé hrála na účku a vedla si více než solidně, výborné pole i útok a pro tým získala 17 bodů.
Kryštof Hrubý, trenér týmu

 
Statistika.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009