dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Kadetky a juniorky

Z Jablonce bez zisku setu

Vloženo: 18. 1. 2022
JKY 1.liga 16.1.2022.jpg

Do Jablonce jsme odjeli ve velmi oslabené sestavě. Na smeči tak začaly zastupující kapitánka Natka s Julčou, Anička na náhře, na bloku vracející se Danča s Míšou, Johy na účku, na němž si také zahrála Áďa, a na smeči si odbyla premiéru Maruška. Hráli jsme proti prvnímu celku tabulky a zároveň týmu, který ještě nepocítil hořkost porážky. První zápas jsme tak jasně prohráli. Druhý souboj byl sice výsledkově velmi podobný, ale naše výkonnost zejména v prvních dvou sadách byla vyšší. Ve druhém utkání totiž proběhly změny. Na smeči zaujala post smečařky Áďa, druhou blokařkou byla Julča a Danča si vyzkoušela pozici diagonální hráčky. Výbornou premiéru si odbyla Maruška a dokonce si připsala 3 body na útoku. Hrubě se celkově opět nedařil servis. Chybovali jsme celkem 17x.

Velmi dobře zahrála na útoku ze středu Julča, Natka se rovněž dokázala celkem osmkrát prosadit i proti velmi vysokým blokům. Za neustálé podporování týmu musím vyzdvihnout Johy Perglerovou, Míšu Hrabákovou a zejména Áďu Štěpánkovou, která skvěle zahrála na pozici smečařky. Oporou na náhře tedy byla Anička, která to měla tentokrát velmi těžké. A jako poslední Danča, která se vrátila po delší době a postupně se zlepšovala. Pochválit však musím holky hlavně za to, že proti tak silnému soupeři si body, které vyhrály, uhrávaly vlastním přičiněním (43 z 67), což bylo naším cílem. Poděkovat také musím Honzovi Hořejšímu.

Nejlepší hráčka: Julča Hachulská

Největší překvapení: Áďa Štěpánková

Sestava: Daniela Špírková, Marie Akrmanová, Julia Hachulská, Natálie Pacltová, Michaela Hrabáková, Anna Hrabáková, Johana Perglerová a Adéla Štěpánková

Pár statistik: nejvíce bodů - Julča (13), servis - Anička, příjem - Natka, útok - Julča, pole - Áďa, blok - Julča a body (+/-) - Anička (+3)

Kryštof Hrubý, trenér týmu

 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009