dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Starší žákyně

Dobré výkony a trocha smůly

Vloženo: 5. 10. 2021
Starší žákyně.jpg

V neděli 3.10. odehrály starší žákyně 1. kolo pražského Přeboru. V kvalifikaci, která se odehrála v září, dokázaly vybojovat druhou ligu. Hrálo se na ZŠ Na Šutce, tedy domovské tělocvičně Komety Praha. Našimi soupeři byli Kometa A, Kometa B a Mikulovka B.

První utkání jsme sehráli s Kometou A. První set jsme začali velice vlažně a nedopadl podle našich představ. Druhý set jsme se ale probudili a vyhráli ho, stejně tak tie-break. Mikulovka B byl náš druhý soupeř. Celkem jasně jsme zvítězili 2:0. Poslední utkání jsme bohužel 0:2 prohráli s Kometou B. První set jsme hodně vedli, holky se uspokojily první částí setu a bohužel Kometa nepřestala bojovat a set nakonec obrátila a zvítězila. Druhý set jsme navázali tam, kde jsme skončili a bohužel jsme také prohráli. Musím však říci, že si zahrály všechny holky a i přesto, že nás bylo celkem 12, všechny dívky se v sestavě pravidelně prostřídaly. I kvůli tomu poslední zápas nakonec nedopadl.

Na příští kolo zůstáváme tedy v druhé lize a těšíme se na to, že si vybojujeme postup výše.

Sestava: Anička Hrabáková, Maruška Akrmanová, Naty Stache, Áďa Mrkvičková, Kačka Kubínová, Naty Stsiapanava, Áďa Paříková, Anička Vaňková, Olinka Škodová, Linda Buchnarová, Míša Buchnarová, Terka Vylitová
Tereza Mezuliánková, trenérka týmu

 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009