dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Kadeti a junioři

Na vítězství jsme nedosáhli

Vloženo: 22. 2. 2017
JRI EX 8.10.2016  024.jpg

V posledních čtyřech zápasech extraligy jsme podali v okleštěné sestavě, zaviněné zraněními a nemocemi, velmi solidní výkony. Bohužel na vítězství to nestačilo, v koncovkách nám vždy k úspěchu kousek chyběl.
Výsledkem je šesté místo ve skupině A, které nás posílá do baráže o udržení nejvyšší soutěže. Ta se odehraje v prvním dubnovém víkendu (1. - 2.4.2017) ve Frýdku-Místku a našimi soupeři budou domácí Beskydy a vítězové tří skupin 1.ligy (vypadá to na Ústí nad Labem, Českou Třebovou a Znojmo). Z této pětice si dva nejlepší týmy zajistí účast v extralize i pro příští sezónu.
Naše příprava na baráž již v pondělí začala a všichni jsou odhodláni udělat maximum pro co nejlepší výsledek. Příští týden by se do ní měl již zapojit také náš ústřední nahrávač Matěj Martinča, uzdravil se Karel Jadwiszczok i Matyáš Kadlčík. Chybět ještě chvíli budou zranění David Chadraba, Jakub Sohar a David Janovský, pevně však věřím v jejich brzký návrat. V přípravě nám také velmi pomohou zápasy Mistrovství Prahy mužů a hlavně nasazení a píle na všech tréninzích.
dan

 
JRI EX 8.10.2016  018.jpg
 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009