dansport - volejbalSK Dansport Praha - volejbal

Dansport » Home » Kadetky a juniorky

Důležité body z Teplic

Vloženo: 20. 12. 2021
JKY 1.liga 2.10.2021 _016.jpg

Do Teplic jsme odjeli pouze se 7 hráčkami, avšak Teplice byly rovněž oslabeny. Naším cílem bylo odvézt si do Prahy jedno vítězství. Vstup do utkání se nám příliš nepovedl, ale postupně jsme mazali náskok soupeřek. Pestrou hrou na síti jsme Teplice dotáhly na skóre 23:24. Pak přišlo na řadu pár delších výměny a my se ujali vedení 1:0. Ve druhé sadě hrály holky nadále dobře, ale tentokrát se radovaly Teplice. Ve třetím setu jsme pak výborně bránili i útočili - 2:1. V další sadě jsme měli první slabší chvíle a rozhodnout musela zkrácená hra. Ta byla do poloviny velmi vyrovnaná, ale po výměně stran jsme soupeřky jasně přehráli - 3:2. K cenným 2 bodům jsme ještě nějaký bod chtěli přidat. Holky odehrály další skvělý zápas, ale soupeřkám se ještě více dařilo zejména díky razantnímu a přesnému útoku - 1:3. Herně jsme nezvládli pouze poslední set zřejmě vinou únavy, neboť nemohlo docházet ke klasickým střídáním.
Důležité dva body z Teplic a zároveň fakt, že právě Teplice v neděli udolaly na půdě našeho největšího rivala Jirkov 3:1 a 3:1, znamená, že konečné 4. místo v tabulce máme ve svých rukou. K tomu je potřeba ve vzájemném souboji s Jirkovem na začátku ledna vybojovat alespoň 5 bodů.
Sestava: Rozálie Kačírková, Anna Koštejnová, Natálie Pacltová, Ema Srbová, Šárka Svobodová, Anna Hrabáková a Johana Perglerová
Statistiky nejlepších: nejvíce bodů (29 - Áňa), servis (46 % - Emča), příjem (90 % - Natka), útok (69 % - Anička), blok (65 % - Šárka), body +/- (9 - Anička, Róza)
Nejlepší hráčka se vybírá tentokrát velmi těžko, a tak musím zvolit celý tým. Všechny holky musím pochválit za bojovnost, že to zvládly v 7 hráčkách, za obranu na síti a hlavně za vynikající vykrývání!
Největší překvapení: Emča Srbová, která se přesunula na post smečařky a zvládala kromě hry v obraně i útok a velmi přispěla i svým variabilním servisem.
Kryštof Hrubý, trenér týmu

 

Související články:

 
© Saturn-Toya s.r.o., 2009